ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
انجیر صاحب ریز ترین دانه های ممتد و زیتون به نسبت هیکل اش
درشت ترین آنها در شکل مفرد را دارا است.
در عین حال هر دو اینها قسم رنگ سرخ سیاه و سبز را واجد هستند
یکی به شیرینی می زند و انواعی از آن کمتر چنین است ولی
آن دگر بر عکس اندکی طعم متمایل تلخ دارد که با نگهداری
در آب نمک خوش مزه اش کنند و ماندگاری بخشند.
در عین حال میوه هایی هستند که در ممالک مدیترانه ای مثل
لبنان و...بیشتر رشد کنند اما به نسبت اندر سرزمین های سردتری
چون آذربایجان یا عکس آن گرم عربستان هم امکان نمو دارند.
زیتون مشهور به روغنی است و انجیر شهره بر شیره ای منتها قند و
روغن طبیعی عملا در هردو ایشان است.
اگر به آیه بعد والتین والزیتون در قرآن کریم دقت شود خداوند
متعال فرموده:وطور السینین3 وَهَذَا الْبَلَدِ الْأَمِینِ4
یعنی به کنایه می گوید:محل قرار گاه موسی کلیم (ع) با الله جل جلاله
در سرزمین فلسطین و قدس متقارن وضعیت کوه نور وغار حراء با
کعبه می باشد.
دو سرزمینی هستند دارای تفاوت های ظاهری اما امن بواسطه وجود
بیت الله ولذا اطراف ایشان مبارک قرار گرفته است:
آنها با تعمیم و گسترش حائر در نقطه کربلای معلی به یکدیگر تلاقی می یابند
همچنانکه به آیه واپسین سوره تین دو کلمه احکم و حاکم موازی و به
مثل وضعیت تین و زیتون در رب ودود ادقام و معرف حضرتش می شود
چه خالق آن دو میوه و صفت ها است.
از همین جا افضلیت خاک کربلای معلی بر مثل مکه و قدس آشکارگردد.
#یا-رحمت -الله-الواسعه